En blommig gardin till blå rummet

Nu har jag varit lite kreativ. Vi kanske vill ha någon rolig gardin i blå rummet så småningom, men i vart fall vill vi kan ha något som dra ner och skydda rummet för solen som troligen kommer att bli ganska skarp i det rummet. Så vi köpte en rullgardin vars uppgift är just att hålla solskenet ute. Den inköptes på IKEA. Men jag ville ha lite mönster på den också och jag tyckte att det kunde vara kul om dessa mönster var i samma färg som väggen. Så jag tog helt sonika väggfärgen och målade blommor på gardinen med färgen. OK den var lite trög att jobba med, men jag tycker ändå att slutresultatet ser ganska bra ut. OK – den lyser väl inte upp rummet eller så, men den är roligare än bara vitt. Och så här blev det i alla fall. Inte världens bästa bild eller ljus till bilden men i alla fall…

blommig-gardin_2329769366_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *