Sömnigt

Oj idag var det sömnigt. Trodde aldrig att jag skulle orka ta mig upp ur sängen. Men nu är jag här i alla fall. I någorlunda upprätt ställning. Vi får väl se om jag orkar hålla denna upprätta ställning hela dagen. Nu börjar hösten bli riktigt tråkig. Först tyckte jag att den gick ganska fort, men nu går den väldigt långsamt. Jag tycker om när hösten går fort för då blir det fortare vår. Och när hösten går fort betyder det att det är fint väder och att vi är ute i skogen mycket. I år har det inte blivit så mycket skogsbesök för det har regnat nästan varenda helg. Och det är tråkigt. Just nu är jag faktiskt väldigt trött på regn.

Kom på häromdagen att det är halvdag på fredag. Jippi! Gå hem vid lunch är ju en liten lyx. Tänk om det kunde bli lite bättre väder tills dess också. Det hade jag inte sagt nej tack till. I övrigt har jag kommit igång lite med mitt smyckearbetande igen, kommer nog lite bilder endera dagen. Och på bakfronten har jag satt fart på sk russinjäst eller levain, som man tydligen arbetar med i Frankrike enligt min brödbok. Kan vara roligt att testa i alla fall. Så jag har en burk med vatten, russin, socker och honung i ugnen. Ja, ugnen är kall, men det är ändå bra att ställa in burken där för där är jämn och bra temperatur där inne.


Så här ser gäggan ut dag 1.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *