En liten tur till Göteborg

Nu har sambon och jag varit i Göteborg – åkte dit i fredags och hem idag. OK – det blev väl inte som vi hade tänkt oss på grund av sjukdom, men det blev i alla fall något.

T.ex. såg vi vårblommor i mängder – solen sken så vackert och man njöt verkligen av blomsterprakten.

Visst är de härliga!

Vi satt en stund på en parkbänk och bara njöt av solen. Framför oss fanns en nyplanterad rabatt och i den fanns det uppenbarligen massor av godsaker. Hela tiden som vi satt där var det en koltrast som jobbade så in i bombens.  Och vi satt där ganska länge. Den var enormt arbetssam. Men den höll sig hela tiden i den delen av rabatten som var längst bort från oss. För att testa den bytte vi till sist bänk och satte oss i andra änden av rabatten. Och jodå, då bara rusade den till den delen som vi suttit nära förut. Och det var som om den tänkte ”äntligen flyttar de på sig!” för det blev en grym aktivitet i den änden istället. Till sist lämnade vi den ifred. Den var där när vi kom och den var där när vi gick. Arbetsam fågel.

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *