Smyckespaljé

 

Det här är ett projekt jag tänkt på länge. Till sist blev det av. Men det får nog mer ses som en prototyp än som den slutliga produkten. När den kommer vet jag inte riktigt.

Om ni inte förstått det av andra delar på sidan så är jag väldigt förtjust i smycken. Jag har också ganska många och jag tycker om att titta på dem. Tanken med spaljén är att jag skall kunna ha mina smycken framme istället för gömda i en låda. Därför gjorde jag den här.

Vad har jag lärt mig? Idén är bra. Utformningen är också relativt bra. Den borde dock varit lite större och den skulle hänga lite högre upp på väggen. Som det är nu återanvände jag borrhål som använts till en hylla.

Mönstret på den är en marmorering av en gul marmortyp som heter Jaune de Sienna.


 Målat - Smyckespalje hela


 Målat - Smyckespalje nära

Närbild på ringhyllan längst ner till höger.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *