Nyårslöften?

När jag går ut med hundarna så möter jag så klart andra människor. Och hundar.

Just nu tycker jag dock att jag möter ovanligt många människor mot vad jag brukar göra. Väldigt många går i rask takt i splajsans nya träningskläder och lysande rena skor. Kan detta månne vara nyårslöftesmänniskorna? De som brukar synas strax efter nyår på gym, löpspår och promenadstråk? De som har lovat att de ska börja träna. Och det gör de ju! Jag vet inte hur det är med de där löftena, alltså hur länge behöver du träna för att ha uppfyllt löftet? De flesta av dem brukar nämligen försvinna igen efter ett tag. Framförallt om vädret skulle bli lite sämre.

Samma människor brukar också synas en tid strax efter att semestrarna är slut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *