Ett förråd

Som det är i många gamla hus så finns det inte så mycket förrådsutrymmen i vårt hus. I och för sig så har vi en stor källare och en stor vind. Men i själva bostaden finns det inte mycket. Så vi har bestämt oss för att bygga ut ett förråd som delvis finns. Här har maken satt dit en ”dörr”.

Dörr till förrådetDörren ska kläs i pärlspont så att den går ihop med väggen i övrigt. Väggen som syns innanför ska tas bort och så ska vi ha upp hyllor mm på hela väggen till vänster. Svårt att förklara för det är ju helt klart ett lite mysko utrymme. Men jag tror att det ska bli bra. Äntligen kanske vi får ett utrymme där vi kan ställa dammsugaren. Så att den slipper stå mitt på golvet i vardagsrummet. Eller så. Framförallt nu när vi har Suget – vår lilla robotdammsugare. Listen nere till höger är lite biten av en liten hundvalp en gång i tiden. Nu får vi fixa till den också.

Fortsättning följer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *