Hösten kommer

Jo jag vet att augusti räknas som en sommarmånad, men för min egen del så ser jag nog senare halvan av augusti som början på höst. Kring mitten av augusti brukar det bli lite kallare och det märks tydligt att det börjar bli mörkare på kvällarna.  Det är ingen självklarhet längre att det är ljust när jag tar kvällspromenaden med hundarna.

I år högg hösten in lite tidigare. Mörkret på kvällarna är väl som det alltid har varit, men vädret och kylan har varit höstigt. Redan min sista semestervecka blev det kallare och i slutet av förra veckan var jag tvungen att ta på mig stora höstjackan när jag cyklade till jobbet, och ändå frös jag.

Och så i söndags och även igår så är det varmt och skönt igen. Jag har för varma kläder så klart. Den här årstiden, precis som på våren, är det inte så lätt att veta vilka kläder som passar väderleken. Men jag har gärna varmt ett tag till så jag klagar inte över för mycket kläder. Njuter hellre av vädret.

Vi får se vad dagen idag erbjuder vädermässigt. Det är en sak vad det är just nu och en annan hur det är om några timmar. Väldigt ombytligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *