En ny teckning

Det här med att börja teckna och måla igen är trevligt. Men det märks väldigt väl att det krävs träning. Faktum är att det är med teckning som med allting annat, det krävs träning för att blir bättre. Och visst, du kan ha lite olika läggning för det och det kan vara olika lätt för olika människor, men trots det så kan nästan vem som helst bli duktig med träning. Som med allting annat! Sedan är det så klart som med all annan träning, det är olika roligt! Eller ofta tråkigt. För när du tränar så misslyckas du titt som tätt och om du inte kommer ihåg att även ett misslyckande ger dig träning, en ny lärdom, så känns det mest tråkigt. Själv misslyckades jag med en blyertsteckning och blev lite sur. Så för att göra något helt annat så testade jag med lite färg. Med mina gamla akvarellpennor. Och det var roligt! Jag är inte helt nöjd, lyckades inte få ut så mörka färger som jag ville ur pennorna, men jag tycker ändå det blev helt OK.2015-09-29 12.15.32

Nästa kanske blir en blyertsteckning igen, vem vet. Denna gången har jag i alla fall lärt mig att jag ska inte kasta mig över det svåraste motivet, utan ta ett lite enklare.

En kommentar

  1. Roligt med härlig entusiasm. Heja dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *