24 hour flu?

Förra semestern var ganska oturlig för min del. I mitten av min första semestervecka, av fem, så fick jag ryggskott. Detta ryggskott varade sedan i tre veckor. Jag kände mig inte så där jätteutvilad när semestern var över. Jag sjukskrev mig en vecka så det innebar att jag hade fem dagar att spara. I år ska jag ta i och ha sex veckors semester. För att liksom ta igen lite från förra året. Och min semester börjar imorgon. Eller ja, rent arbetsgivarmässigt så börjar den på måndag, men det vet väl alla att semesterkänslan kommer så fort du går hem på fredagen.

Natten till tisdag vaknade jag och hade ont i halsen. Jag tänkte att jag förmodligen legat på rygg med munnen öppen (Observera, med munnen öppen, inte snarkat, för det har jag då inte hört att jag skulle göra), gick upp och drack lite vatten och la mig att sova på sidan. När jag vaknade nästa gång hade jag jätteont i halsen och frossa. Klädde ändå på mig för att gå till jobbet. Maken konstaterade att jag inte borde gå till jobbet och jag lydde faktiskt honom och stannade hemma. Hade ett telefonmöte på förmiddagen och tänkte sedan jobbat hemma. Vid lunchtiden hade jag 38+ i feber. Mådde skitkasst. Låg mest hela eftermiddagen och tyckte synd om mig själv, i alla fall de stunder jag inte sov. Detta höll i sig hela resten av dagen, trots alvedon. ändå tills det blev dags att lägga sig på riktigt. Jag tänkte att det är väl precis lagom att få en ordentlig förkylning just nu.

Dagen efter, dvs igår, vaknade jag på morgonen. Hade typ en halv grads feber, men annars i princip inget. Kände mig lite halvkass på förmiddagen, men ju längre dagen led ju bättre kände jag mig. Och framåt kvällningen och idag är det bara lite, lite halsont som kvarstår.

Nu ska jag väl inte ropa hej, den kan ju bryta ut igen, men för det fall den INTE gör det så måste jag säga att det var den konstigaste förkylning jag haft. En dag med 38+ i princip hela dagen, och sedan ingenting! Är inte det underligt? Nu håller jag mig en liten tumme för att detta stämmer. För i år vill jag ha en härlig lång frisk semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *