Det där köksgolvet

Om ni har följt den här bloggen så känner till vårt köksgolv. Eller rättare sagt problemen med vårt köksgolv. Först oljade vi golvet, och det var vi väldigt nöjda med. Sedan skötte vi inte det där golvet och det blev betydligt mindre vackert. Jag fick då för mig att schablonmåla hela golvet, och det gjorde jag. Sedan lackade vi golvet med lack som vi fick rekommenderat till oss i Beckers butik. Och vi målade flera lager för att vara säkra på att det skulle hålla. Det visade sig emellertid direkt att den där lacken skulle aldrig hålla och när vi sökte lite så visade det sig att den lack vi blivit rekommenderade var helt fel! Golvytan sprack upp mer och mer. Jag avskydde det där golvet och ville knappt se åt det där nedrans köket.

I maj i år tog vi tag i golvet igen. För tredje gången. Nu slipade vi upp det och så strök vi det med linoljefärg. Vi tog samma färg som vi har på väggarna för nu vågade jag inte riktigt testa för mycket nytt. Och just nu känns det bra igen!

Så här ser köket ut just nu.

koksgolv

Vi har väldigt konstiga vinklar i vårt kök så det är svårt att ta bilder, men det som syns det syns.

Fördelen med linoljefärgen är ju att det slits mycket trevligt och att det är lätt att fixa till när det behövs.

koksgolv2

Nu får vi förbaske mig hoppas att det här håller ett tag! Nu räcker det med golvbehandling.

Håll en tumme för att det är tredje gången gillt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *