På konferens

I dagarna två är jag i Stockholm på konferens. Det är som att vara på semester lite.Jag behöver inte tänka. Någon annan har redan tänkt och man blir liksom serverad allting. Det enda som är lite jobbigt är att sitta så mycket stilla och bara lyssna. Inget jag är van vid. Kan ärligt talat bli lite trött. Åtminstone när det är någon är lite tråkig som pratat.Ett par vi hört idag har dock  varit riktigt bra. Bla har vi lyssnat på hon Lotti, som var informationschef på Fritidsresor under tsunamin. Riktigt duktig var hon på att prata.Och efter middagen blev det stand up. Med Marika Carlsson. Hon var rolig hon! Och god mat fick vi! Och så ser jag Globen från hissen.

2015-05-28 23.14.03

Vi får se vad morgondagen har i sitt sköte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *