”Lediga”

Nu har vi ledigt från jobb-jobbet i fyra dagar. Men jobba ska vi göra ändå. Igår kväll grundströk jag golvet i köket. Det ska nog bli bra. Min enda oro just nu är att färgen vi har hemma inte räcker, inte något som är så farligt egentligen, men kommer att leda till att projektet tar längre tid. Det märker vi snart. Vi målar med linoljefärg och jag har blandat i torkmedel så jag hoppas att vi ska kunna köra en målning per dag. Strykningen igår blev i och för sig klar väldigt sent så huruvida vi kan köra en strykning till idag återstår att se.

I övrigt så ska det sås klart i mina pallkragar och jag ska rensa i rabatterna och plantera några perenner jag köpte förra helgen. Inga mängder, men kan leda till några fler växter i rabatten. Om vi får någorlunda vettigt väder. Igår var det grått, kallt och regnigt. Det sprack upp fram mot kvällningen. När jag kom hem satte jag mig hammocken en liten stund. Premiärsittning. Och när jag satt där så kom det en stilla regnskur. I andra änden av trädgården. Vilken konstig känsla. Att sitta där och se hur regnet faller, någon annanstans.

hamockvila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *