Fredag

Nu är det fredag igen. Tiden bara springer iväg. Det är dock fortfarande svinkallt ute. På morgonen är det frost och jag bara fryser jämt känns det som. Jag vill att det ska bli varmt!

I helgen har de lovat lite bättre väder. Om det nu håller. Jag tycker väderprognoserna just nu är helt opålitliga. De skiljer sig från verkligheten. Och inte lite heller. De säger att det ska regna och så kommer det en dag med blå himmel och sol, nästa dag ska det bli fint väder och då blir det mulet. Så jag får väl bara hoppas på att det verkligen blir fint väder i helgen. Om det blir det så ska jag jobba med min drivbänk. Idag har vi köpt hem sättsand så att jag kan få en bra grund. Vi har beställt hem en jättesäck med planteringsjord också. Den kommer nästa vecka. Om jag får bara lite fart borde jag kunna göra det mesta till drivbänken i helgen. Det känns som ett roligt projekt. Jag behöver ett roligt projekt just nu.

Våra klätterrosor verkar ha överlevt vintern trots allt. Jag tror i vart fall att jag har sett livstecken på alla nu. Men stora delar av buskarna har definitivt frusit sönder. Men det är konstigt. Förra vintern hade vi en väldigt kall period utan snö. Det gick väldigt hårt våra New Dawn.

Faktum är att två av dem frös ihjäl och vi fick byta ut dem. Den här vintern har det gått mycket hårdare åt våra Ghislaine de Feligonde.

 

ghislaine

Där är nästan hela buskarna svarta eller bruna. Men som sagt så ser jag livstecken (var tvungen att lägga in bilder för jag är så sugen på grönska och blommor). Vi var så glada förra sommaren för Ghislainebuskarna växte så mycket. Nu får de göra om allting igen!!

Men, men det är väl ett världsligt problem även om det är trist.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *