Solsken

Vilket fantastiskt väder det har varit den här månaden egentligen. Och så även nu i helgen. Ytterligare ett ställe i trädgården har rensats, fått en ram av träbitar och täckts med täckbark. I den finns numera en pionbuske, ett irisstånd och någon sorts ros. I en plastsäck – som blev nästan full – ligger all kirskål och rötter som jag slet upp från området. Vi får se hur mycket täckbarken lyckas stopp kirskåln. I vart fall så kommer kirskålen att synas ganska tydligt när den sticker upp. Vilket gör att man kanske kan få för sig att rensa lite där. Vi får se – jag lovar inget. Har ett område till som skall fixas till på motsvarande sätt. Kanske nästa helg – vi får se.

Nu börjar vinbärsbuskarna få små kart – redan!

vinbar

 

Och såg det även i ett av fruktträden. I trädet var det väldigt, väldigt små kart, men ändå! Lite häftigt är det.

Idag har sambon också kupat potatisen. Och jag har planterat persilja. Mina sockerärtor och min sallad är redan på gång i pallkragen. Det är ganska häftigt när det växer. Och syrenerna är väldigt vackra just nu. Och har inte bara klasar på sina grenar utan hela buketter.

syren2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *