December

December är en ganska körig månad. Dels är det allt med jul och sånt. Nu är jag inte så stressad över det, men det skall i alla fall upp lite adventsstjärnor och fixas lite ditten och datten. Men framförallt är det väldigt körigt på jobbet. Det är mycket som skall slutföras innan årsskiftet. Och det vill alla andra göra också. Så de slutför och skickar iväg det till mig så att jag skall fixa det sista innan årsskiftet. Man känner sig lite matt. Ungefär som den här lille mannen som vi såg i en kyrka i Verona i somras. Han jobbar hårt med att hålla uppe en dopfunt. Men det kunde lika gärna vara livet, eller jobbet.

dopfunt

En kommentar

 1. Oooooh, va häftigt. Jag som älskar Turkisk peppar. Det är mitt favoritgodis. 🙂

  Så detta ska bli intressant att testa. Tänkte göra lite julgodis idag så detta är ju givet.

  Passar på att önska dig en riktigt god jul och gott nytt år och tack för allt underbart du delat med dig av under året.

  Uppskattas ska du veta.

  Julkram från Nina

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *