Fotskrapa

Nu har jag beställt en liten julklapp till huset. OK – det får inte julklappen förrän i januari, men jag tror inte det bryr sig så där jättemycket. Och eftersom det inte heller kan läsa såvitt jag vet så kan jag berätta vad det är.

Jag har beställt en fotskrapa som skall ligga på trappan framför ytterdörren. I gjutjärn. Hoppas att huset gillar den!

Bild från Gysinge.nu

2 Kommentarer

 1. Den kommer säkert att bli uppskattad.

  Tror att även vårt hus skulle vilja ha sådan. Som det är nu ligger det en av plast på trappan – men den här var ju mycket snyggare. Här skulle det också vara bra att ha en skrapa nedanför trappan – men så har det inte blivit än. Vi har ju bara bott här i 23 år …

   Eva

   

  • Ja – men det kan vara jobbigt att ha för bråttom 🙂

   Vi hade en superbra fotskrapa utanför ytterdörren här till vårt hyreshus, dessvärre har de tagit bort den nu, men det var i alla fall den som fick mig att vilja ha en bra sådan utanför dörren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *