Det här med OS

Nu har OS hållit på ett tag och även om jag inte är speciellt sportintresserad så är det svårt att undvika att se en del på TV. Och jag kan inte låta bli att undra. Hur mycket curling finns det egentligen. Jag har inte hört ett ord om curling i vinter, men nu är det plötsligt curling var och varannan minut. Är det någon på TV i ledande ställning som älskar curling eller? Det KAN väl inte vara så mycket curling på OS?? I förhållande till andra sporter alltså. Ett rent mysterium!!

Såg lite av melodifestivalen i lördags. Eller deltävlingen som det nu var. Och ÄR det inte lite uttjatat vid det här laget? När till och med Electric Banana Band är med? Det är ju nästan patetiskt. Fast jag skall inte gnälla. Det är bara att låta bli att titta, och det är det jag brukar göra. Vet inte varför jag råkade titta just i lördags. Det var väl så att TV:n var igång förmodligen. Sedan var det folk här och de var lite intresserade av det här med melodifestivalen. Så mycket de nu kunde vara intresserade. De hade sina barn med sig, fyra och två år. Att de orkar!! De här barnen var i farten hela tiden! Mot slutet satt jag bara i soffan och skrattade. Inte för att barnen gjorde så mycket roliga saker utan för att det till sist blev så absurdt. Och trots att jag försökte så kunde jag inte helt dölja mitt skratt för barnen. Skall försöka bli bättre nästa gång. Måste säga att jag beundrar er småbarnsföräldrar. Att ni orkar!! Och jag förstår verkligen att ni ser trötta ut. För det är kanske lite som mamman till de här barnen sa när jag sa. ”Att ni orkar!” . Hon svarade ”Det gör man nog inte alltid, men man måste ju!”

Här är urtrist väder. Det snöar och slaskar på samma gång. Jättepölar på marken och grå himmel. Jag är inte förtjust i vinter, men det var vackrare när det såg ut så här:

Vinterbrygga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *