Slutkörd

Jag har varit dålig på att träna nu ett tag. Försöker så smått att komma igång igen. Ställer inte så höga krav på mig själv, men försöker i alla fall. Idag så körde vi slut på oss i alla fall. Körde styrketräning i 45 minuter. OK – jag fuskade LITE under de sista femton minuterna, men jag gjorde ändå det mesta. Kändes bra efteråt, ÄNTLIGEN har det liksom blivit av. Under en lång period har vi kört detta eller andra program två gånger i veckan. Den här  dvdn har vi beställt från USA och hon kör verkligen skiten ur en. Pardon my french. Men just den här dvd’n kan verkligen rekommenderas. Det enda man behöver är ett par hantlar. Och bra skor förstås.

 

I övrigt idag har vi tittat på två olika filmer.

THE BOURNE IDENTITY
En fiskebåt hittar en man flytandes i havet och det visar sig att han tappat minnet. Filmen går sedan ut på att mannen försöker få tillbaka minnet. Upptäcker att han kanske inte var en så trevlig människa. Ganska bra film faktiskt. Har sett den förut, men nu tittade vi på den igen för vi skulle också titta på nästa del, nämligen

THE BOURNE SUPREMACY
Här blir mannen förföljd och oskyldigt anklagad. Det händer en MASSA. Herregud, där är så mycket action i den här filmen att man blir nästan alldeles slut. Den är inte lika bra som den första filmen, men så är det väl nästan jämt. Men den var klart sevärd om man vill ha lite vanlig underhållning. Ett plus för att man i filmen faktiskt talar andra språk när man är i ett annat land än USA. I amerikanska filmer brukar de annars bara prata engelska med någon töntig tysk eller rysk brytning, beroende på var de skall föreställas vara. Men här pratar de både ryska och tyska. På riktigt!

 

Häromdagen tittade jag förresten på en film som jag spelat in på video för ett par veckor sedan.
SAVING GRACE 
hette den. Kan verkligen rekommenderas. Fantastiskt trevlig och rolig film. Handlar om en kvinna, Grace, i femtioårsåldern (tror jag – möjligen skall hon vara äldre) vars man dör och lämnar efter sig en massa elände. För att få ihop pengar för att rädda huset så börjar Grace (som har gröna fingrar) att odla hasch. Något som går alldeles utmärkt. Massor med roliga scener och härlig engelsk landsbygd. Mysig film för en kväll när man behöver lite lagom ofarliga trevligheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *