Nya underlägg

Häromdagen var jag nere på stan, skulle köpa en adapter till min nya dator. Eftersom det var längesedan jag var nere på stan så passade jag på att kika i någon mer butik. Bland annat var jag inne i en butik som hade lite inredningsprylar. Blandat med kläder och lite annat smått och gott. Där i butiken hade de en hel hylla med saker som hade den lilla Solstickankillen på sig. Alla var riktigt fina och ett köpa av någon av prylarna innebar också att en del av pengarna gick till välgörenhet. Där var en jättefin brandfilt och en ännu finare brandsläckare. Där var servetter, plåtburkar m.m. Och så hade de underlägg till glas och muggar.  Ja, vi är en sådan där gammal ras som använder underlägg till glas och muggar när vi sitter i vardagsrummet. Det är som så att du kan faktiskt förstöra en bordsyta med en alldeles för varm mugg. Och det tycker vi inte är så rolig. De här underläggen var söta och praktiska så jag tyckte att det skulle vara ett bra inköp. De fanns i 4-pack och i tre olika färger. Istället för att välja en färg så valde jag alla tre. Tolv underlägg är välan praktiskt att ha hemma.

Visst var de söta? Gillade retrobilden.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

2 Kommentarer

  1. Här i Jönköping har vi en butik som heter Fabriken,
    har sett att dom har många prylar med tändsticksgossen. Trevligt, det passar ju väldigt bra just här där Tändsticksfabriken fanns.
    Det där med underlägg till glas är praktiskt, det använder vi också. Inte så kul med ringar på bordsytan.

    • Ja, många tändstickor hade sitt ursprung i Jönköping. Har gått en rundvandring på Tändsticksmuséet, det var definitivt ingen bra arbetsmiljö dock!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *