Olika falla ödets regnskurar

Jag förstod på en kommentar från Lingon  att i Skåne hade hennes perennrabatt nästan regnat bort. Här kan jag visa ett exempel på att det är INTE fallet i min.


Denna synen mötte mig när jag skulle gå ut med hundarna. Blomman fick en liter med en gång och sedan mera vatten när jag kom tillbaka. Jag har vattnat rabatten lite mer ordentligt nu. Satt spridaren på Shower och låtit den ligga i rabatten en lång stund på olika ställen. Men det är bara att konstatera att vattenspridningen varit väldigt olika den här sommaren.

I princip alla perennplantor jag satt ut har dött. Jag har inte vattnat tillräckligt och jag har förmodligen även haft lite hjälp av sniglar. För att vattna så mycket som skulle krävts hade jag nog behövt fixa någon vattningsanordning. Jag får väl göra ett nytt försök nästa år. I vart fall vad gäller perenner och kanske också när det gäller vattningsanordning. Förhoppningsvis blir det sommar nästa år också.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *