Oj, vad det regnar. Inte.

När jag läste på SMHI i onsdags så skulle det regna ordentligt idag. 23 mm skulle det komma. När jag tittade igår hade de ändrat sig ordentligt, det skulle visserligen regna, men nu var mängden nere vid 1,7 mm. Ganska rejäl skillnad i prognoserna från en dag till nästa. Och dessutom så nära i tid till aktuellt datum. Nu är det fredag och klockan närmar sig åtta. Jag sitter i hammocken, ja jag sitter verkligen, kanske jag lägger mig när jag är klar med det här inlägget.

Som synes är det fint väder.

Jag undrar hur det kan komma sig att prognoserna kan vara så himla fel. När det ligger en vecka framåt i tiden kan jag förstå att mycket kan hända, men från onsdag kväll till fredag är det inte speciellt lång tid.

Men jag klagar inte. Vi har haft en dag till med härligt sommarväder. Lite svalare idag, vilket har gjort att det är precis lagom för mig.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *