Storstädning

Innan vi sätter igång med renoveringar på lilla huset så ville vi rensa källaren. Så att vi kan jobba med saker där nere. T.ex. måla fönster och annat. Och då menar jag inte bara städa, utan även rensa. Så vi tömmer rum för rum där nere. Där finns fyra rum. Sakerna lyfts ut på infarten. En kastahög, en sparahög och en hög till Erikshjälpen. 

Vi blev inte klara idag. Förhoppningsvis blir vi klara imorgon. Osäkert om vi hinner köra till sortergården imorgon, kan tänkas att det får bli på onsdag. Men tusan vad det är skönt att rensa. Nu kastar vi vilt. Saker som har legat där nere i källaren en halv evighet utan att vi saknat dem, de behöver inte finnas i vår ägo. Så bort med dem.

Rensa, rensa, rensa!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *