Semester

Så, nu har jag klockat ut för semester. Ja, jag skriver klockat ut därför att jag är så gammal att jag faktiskt har jobbat på ställen där vi klockade ut. En stor låda med en klocka mitt på magen och i lådan stoppade vi vårt stämpelkort. Jistanes vad jag måste vara gammal. Gammal eller ej så får jag i alla fall semester i år också.

Sitter hemma på verandan i detta nu och maken dröjer väl en stund till, men även han går på semester idag. Inte för att vi har tänkt precis lata oss, men det är ändå vår egen tid, som vi gör vad vi vill med.

På framsidan har vi ett så här vackert staket mot vägen.Rosor och klematis som blommar som galningar båda två. De verkar trivas den här sommaren. Äppelträden verkar inte ha haft det lika trevligt under våren, de blommade mycket, men det ser inte ut som att det blir någon mängd äpplen, men så som de levererade förra året skulle det nästan vara konstigt annat.

Idag är det varmt, men det ser ut att bli lite regn framöver. Jag är inte ledsen över det dock. Det ska nog bli bra det med, vi är ju lediga. Och som jag sagt tidigare, det finns både partytält och presenningar om regnet stör oss i vår målning.

Men idag går jag på semester. Vad jag gör imorgon får vi se imorgon.

4 Kommentarer

  1. Så vackert! Är det clematis Summer snow?

    • Japp det är Summer Snow. Hade en på baksidan som vi kallade för Monstret för att den tog över ett helt träd. Den har fått flytta till framsidan nu.

  2. Underbara rosor! Och min semester börjar nu med, äntligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *