Jag kompletterade min klassiker

Nu hoppas jag verkligen att intresseklubben antecknar. Jag har kompletterat min klassiker! Gick och kollade blomsterbutiken nära jobbet där jag tidigare sett att de hade lobelia, även om jag tyckte den var lite dyr. Tänkte att jag skulle kolla vad den kostade och se om den fortfarande var för dyr. Då visade det sig att de hade råkat missköta sina lobelior och låtit dem torka ut lite så de sålde dem för 10 kronor styck. Det ni! Och jag lyckades hitta två som faktiskt fortfarande såg riktigt bra ut. Så nu har min klassiker så många delar som jag hade tänkt att den skulle ha. Nu får vi bara se om den växer till sig också.

Men så klart så blev det inte så enkelt att jag köpte två lobelior för tjugo kronor. Tyvärr hade de så söta rosor där att jag inhandlade två sådana också. Och då var vi plötsligt uppe i lite mera pengar. Så det kan gå! Men visst är det en söt ros!

2 Kommentarer

  1. *intresseklubben noterar flitigt* 😉
    Den ljusljusrosa rosen är jättesöt! Köpte du två i samma färg eller två olika?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *