Vi rymde lite

Jaha, nu undrar ni kanske om det hänt något igen? Men se det har det inte. I vart fall inte något otrevligt. Maken och jag tog ledigt i fredags och så stack vi iväg för oss själva. Ner till Skåne. I Skåne bor det en fd kollega till oss och han bor där med sin fru. De har gjort ett jättekliv och för ett år sedan ungefär sagt upp sina jobb och blivit bryggare på heltid. Och så här härligt ligger deras bryggeri.Ja, det ligger i en liten del av det huset, inte i hela. Det var första gången vi var och hälsade på i bryggeriet. Vi fick en rundtur, som jag berättar om en annan dag när jag inte är så trött, och så blev vi bjudna på kaffe. Maken hade direktimporterat deras öl till ett systembolag i Höör och det var där vi hämtade upp en massa öl som vi fyllde bilen med.

Efter bryggeribesök så tog vi oss till Malmö där vi hade bokat ett hotellrum på ett hotell med ett garage i källaren där vi kunde ställa bilen med alla öl i. Sedan var vi i Malmö – med en snabbvisit i Köpenhamn på lördagen – fredag – söndag. Jag ska berätta om det också när jag inte är så trött.

Det blir förmodligen årets sommarsemesterresa efteresom vi tänker jobba med lilla huset fr.o.m. den 10 juli då semestern börjar på riktigt. Det ska bli lite bilder och lite berättelse om våran lilla helgtripp. Imorgon kanske?

2 Kommentarer

  1. Hihi, du har varit på mina tassemarker? Jag bor ju i Höör och brukar ofta åka ner till stranden just den vägen för att ta det lite lugnt och varva ner. Ölprovning har jag också varit på… kolla här…nehej det gick inte att klistra in en länk tyvärr.
    ha en fortsatt fin helg!

    • Ja, hade faktiskt funderingar på att fråga dig om bra lunchställe i Höör, men var lite sent ute. Blev en pizza helt enkelt. Jag läste ditt inlägg om ölprovning. Vi fick ju inte prova öl, det får man inte när man bara hälsar på privat, men eftersom vi hade bilen full med öl (som vi köpte på systemet så ingen tror att de sålde till oss på bryggeriet) hem så har det blivit provning av hemma 🙂 7:an var ny för oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *