Små konstiga varelser

Nu var jag där igen. Satt och kikade på lite bilder.Den här gången var det bilder jag tog när vi var på Madeira förra året. Ibland när jag går igenom bilder undrar jag vad jag har tänkt egentligen. Nu när alla bilder är digitala så klickas det bilder till höger och vänster. Det är inte som när alla bilder skulle framkallas för dyra pengar. Då funderade man lite mer på vad som skulle fotograferas.

Hm, vart drog tankarna i väg nu då? Det var just den här bilden jag fastnade här. Jag tog bilden på en av våra kortare vandringar (korta på grund av mina problematiska fötter) och tyckte det var en liten häftig växt där inne bland stenarna.

Nu tittade jag lite extra på bilden och på den lilla växten och blev faktiskt lite full i skratt. Växten ser ut som små aliens! Små gröna gubbar med långa halsar. Kan ni se det? Små jättesöta utomjordingar som står i en skock och nyfiket tittar på den där enorma jätten som fotograferar dem.

Tänk vad det går att hitta i bild biblioteket!

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

4 Kommentarer

  1. Den växten måste man ju bara gilla. Mycket!

  2. Så otroligt häftig! Hade gärna haft ett par sådana plantor med vad det nu är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *