NU är det vår!

Igår vände det. Det blev vår. Blev plötsligt enhelt annan luft. Jackan var för varm. Det är lustigt det där. Att det går att känna så tydligt att det har blivit en annan årstid. Men roligt också. Och idag har det varit över tjugo grader varmt. Folk låg i solen i bikinis och badbyxor. De badade till och med i sjön. Själv jobbade jag förmiddag och sedan gick jag simmade. Inomhus dock. När jag kom hem plockade jag fram kuddarna till hammocken och låg sedan där och lyssnade på en bok. Helt ljuvligt!  Såg en hackspett bland alla de andra fåglarna vid fågelbordet. Vad vackra de är när du verkligen ser dem. Och allting börjar blomma och bli grönt. Så ljuvligt. Sedan blev det middag på verandan och ett glas rosévin.
Ingen dålig dag.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *