NU är det vår!

Igår vände det. Det blev vår. Blev plötsligt enhelt annan luft. Jackan var för varm. Det är lustigt det där. Att det går att känna så tydligt att det har blivit en annan årstid. Men roligt också. Och idag har det varit över tjugo grader varmt. Folk låg i solen i bikinis och badbyxor. De badade till och med i sjön. Själv jobbade jag förmiddag och sedan gick jag simmade. Inomhus dock. När jag kom hem plockade jag fram kuddarna till hammocken och låg sedan där och lyssnade på en bok. Helt ljuvligt!  Såg en hackspett bland alla de andra fåglarna vid fågelbordet. Vad vackra de är när du verkligen ser dem. Och allting börjar blomma och bli grönt. Så ljuvligt. Sedan blev det middag på verandan och ett glas rosévin.
Ingen dålig dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *