Snygg kundservice DHL – inte!

Det här är ett SMS jag fick från DHL imorse.

Jag skrattade rakt ut när jag läste det här meddelandet. Den som satt ihop det borde få någon slags dumpris.

Det börjar med att de talar om för mig att de vill göra det enkelt för mig genom att jag kan åka och hämta mitt paket själv. För det är ju så klart enklare att hämta något än att få det hemkört.

Å andra sidan är det kanske rätt att det blir enklare så. För om jag svarar 2 så måste jag hålla mig hemma mellan 8-17 varenda dag tills dess de behagar komma med något paket eftersom de inte behagar berätta VILKEN dag de tänker att de ska komma med mitt paket. Snacka om idioti.

När det nu finns möjlighet att fixa allt möjligt digitalt kanske det till och med skulle kunna vara möjligt att komma fram till något som båda parter kunde vara nöjda med och komma överens om en ungefärlig tidpunkt en viss speciell dag? Kunden hade känt sig nöjd och glad och den som kör ut paket slipper köra ut i onödan.  Istället använder DHL den digitala möjligheten till att fullkomligt dumförklara sina kunder.

Jag tycker DHL borde skämmas och kanske ta kontakt med någon som har koll på det där med kundkontakter.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *