Ytterligare en dag med fantastiskt väder

Idag har det varit som en sommardag här. Soligt och varmt. Himlen knallblå. Suttit i hammocken och bara njutit. Och tagit en öl. Och njutit. Sa jag det?

Maken har konstaterat att han måste klippa gräset, så det blir en uppgift imorgon. Det är alltid så, närjag tycker gräsmattan är som finast, och de där små blommorna på bilden börjar blomma, så tycker maken att gräset är för långt. Jag tror inte jag skulle gilla att ha en automatisk gräsklippare. Jag vill ha små blommor i gräsmattan. Blommor som hinner reta gräsklippsansvarig.

Sparrisen börjar bli klar för plockning när som helst. Så fort det blir sol och lite varmt på våren så sätter den igång.

Hallonlandet börjar komma igång.

Vitlöken växer.

Och gräslök har jag redan klippt flera gånger.

Det ser ut som det gamla äppelträdet kommer att blomma i år också. Trodde knappt det efter förra årets makalösa äppelskörd.

Som synes så håller trädgården verkligen på att vakna. Och det går så fort nu att jag knappt hinner med. Eller knappt, jag hinner inte med. Men det är inte så farligt egentligen. Det går bra att sitta i hammocken också. Och titta på hur fåglarna tömmer maten.

Och hur grönt det redan är när jag kikar fram fram under hammocktaket.

Inte konstigt att jag njutit! Och lyssnat på vårljud. Fåglar som sjunger, grannar som spelar musik, röster från grannar som sitter utomhus.

Konstigt nog kände jag inte doften av en enda grill.

Kommentera