Service och sånt

Idag gjorde jag ett  ärende på stan. Fick för mig att kika in i en klädaffär. Bara för att liksom. Och i butiken hittade jag en jättesöt klänning. Som dessutom hade fickor. Älskar klänningar med fickor. Jag kunde inte låta bli att prova. Min storlek hängde inte framme, men en storlek mindre fanns där och klänningen såg relativt stor ut så jag testade. Klänningen var verkligen jättefin och storleken relativt OK, men jag kände att jag ändå ville ha den större storleken. Så jag frågade expediten om de hade en storlek större och fick svaret att nej, det hade tyvärr inte. När expediten hade gått så gick jag in på butikskedjans hemsida med hjälp av mobilen och där fanns faktiskt klänningen i den storlek jag ville ha. Portot var gratis och jag kunde välja leverans hem eller, hör och häpna, till min lokala butik. Jag klickade hem klänningen med leverans hem. Så endera dagen får jag alltså hem klänningen.

Min fundering här är. Varför säger inte expediten: ”Vi har inte storleken hemma, men jag kan kolla om vi kan beställa hem den om du vill” .

Bara undrar. Liksom.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

2 Kommentarer

  1. Jag gillar också klänningar (och kjolar) med fickor! Satt faktiskt och kollade på såna idag, online, men beställde inget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *