Min ramslök

Kolla vad fin min ramslök är! Den som jag köpte som små plantor förra året och planterade i en del av trädgården som är lite vildvuxen (vilket SKULLE kunna definiera hela trädgården, men just den här delen är VERKLIGEN vildvuxen – inte bara illa skött).

Jag tycker det verkas som att den verkligen trivs och förhoppningsvis ska den sprida sig framöver. Jag har funderingar på att jag skulle plocka en del av den och göra ramslökspesto eller något motsvarande bara för att testa. Samtidigt har jag läst att det gäller att inte plocka för mycket första åren. Men min håller på att gå upp i blom nu och jag tror att jag ändå tänker testa en av de närmaste dagarna.

Så här får man göra när man inte hittar det i skogen själv. 🙂

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

2 Kommentarer

  1. Din ramslök ser verkligen ut att trivas! Har aldrig smakat, smakar den som vitlök?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *