Min ramslök

Kolla vad fin min ramslök är! Den som jag köpte som små plantor förra året och planterade i en del av trädgården som är lite vildvuxen (vilket SKULLE kunna definiera hela trädgården, men just den här delen är VERKLIGEN vildvuxen – inte bara illa skött).

Jag tycker det verkas som att den verkligen trivs och förhoppningsvis ska den sprida sig framöver. Jag har funderingar på att jag skulle plocka en del av den och göra ramslökspesto eller något motsvarande bara för att testa. Samtidigt har jag läst att det gäller att inte plocka för mycket första åren. Men min håller på att gå upp i blom nu och jag tror att jag ändå tänker testa en av de närmaste dagarna.

Så här får man göra när man inte hittar det i skogen själv. 🙂

2 Kommentarer

  1. Din ramslök ser verkligen ut att trivas! Har aldrig smakat, smakar den som vitlök?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *