En annan dag

Idag är det annan dag påsk. Mamma skojade ofta om det namnet. Sa att idag är det en annan dag. Jag har märkt att man tar verkligen efter sina föräldrar mer än vad man kanske vill erkänna. Således händer det att även jag drar ett lite dåligt skämt om en annan dag.

Den här annandagen har vi i alla fall varit i skogen. Kommer mer om det en annan dag (sorry – kunde inte låta bli). Imorgon är det en vanlig dag, men den här veckan är vi båda hemma. Vi ska fixa färdigt ett förråd till oss. Vi håller på att göra iordning ett utrymme som varit väldigt oanvändbart och som vi tänker göra användbart. Jag kommer att visa upp detta när det är klart. Just nu är hela huset en byggarbetsplats känns det som. Saker som varit i förrådet så som det var förut finns i vardagsrummet och matrummet och i förrådet byggs det.

Men det är spännande. Och själv sitter jag och försöker att få till hur vi ska göra.

Som synes är det inte någon rak vägg vi har att jobba med. Den är delvis under en trappa – därav vinkeln :). Och längst till vänster så ska det vara lite städskrubb eller vad man ska säga. Åtminstone ska dammsugaren äntligen få en plats. Så att den inte alltid står på golvet i något rum.

Men det är roligt att tänka och fundera. Även om det är en annan dag.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *