En annan dag

Idag är det annan dag påsk. Mamma skojade ofta om det namnet. Sa att idag är det en annan dag. Jag har märkt att man tar verkligen efter sina föräldrar mer än vad man kanske vill erkänna. Således händer det att även jag drar ett lite dåligt skämt om en annan dag.

Den här annandagen har vi i alla fall varit i skogen. Kommer mer om det en annan dag (sorry – kunde inte låta bli). Imorgon är det en vanlig dag, men den här veckan är vi båda hemma. Vi ska fixa färdigt ett förråd till oss. Vi håller på att göra iordning ett utrymme som varit väldigt oanvändbart och som vi tänker göra användbart. Jag kommer att visa upp detta när det är klart. Just nu är hela huset en byggarbetsplats känns det som. Saker som varit i förrådet så som det var förut finns i vardagsrummet och matrummet och i förrådet byggs det.

Men det är spännande. Och själv sitter jag och försöker att få till hur vi ska göra.

Som synes är det inte någon rak vägg vi har att jobba med. Den är delvis under en trappa – därav vinkeln :). Och längst till vänster så ska det vara lite städskrubb eller vad man ska säga. Åtminstone ska dammsugaren äntligen få en plats. Så att den inte alltid står på golvet i något rum.

Men det är roligt att tänka och fundera. Även om det är en annan dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *