Den funkar faktiskt

I somras när maken och jag åkte Vättern runt och även shoppade på Ovolins så köpte jag en dammvippa. 
En sån där av strutsfjädrar (jag  vet, inte helt OK). Det har tagit lite tid, men nu har jag äntligen  använt  den. Och vet ni vad, den fungerar! Vilket så klart alla redan fattat eftersom det står i rubriken. Du ska inte vifta runt med den utan försiktigt föra den över den dammiga ytan och dammet sugs då in pga statisk elektricitet. Syntes så klart extra bra på mörka ytor. Sedan får du gå utomhus och vifta bort det där dammet. OK den tar inte ALLT damm, men kanske den hade gjort det om dammning hade gjorts oftare än i det här hushållet.

Dessutom är den dekorativ och kan således hänga synligt. Och bli en egen dammsamlare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *