En helg är förbi

Denna helgen är över. Vädret har varit fantastiskt. Men det har ändå varit en mörk helg. Terrorn nådde Sverige också. Och Trump anföll Syrien. Så inleddes helgen i fredags. Jag tänker inte skriva mer om det. Vi har alla våra tankar om det här ändå. Livet går vidare och det måste det göra. Annars låter vi dem skrämma oss.

Själv har jag naturligtvis tittat extra mycket på nyheterna. Men i övrigt har jag försökt vara lite aktiv. Jag har varit på Plantagen och köpt några krukor. Jag har börjat plantera om mina blommor i källaren. Lite sent, men bättre sent än aldrig.

Jag orkade inte alla, men tar jag några i taget så ska de väl bli omplanterade så småningom de också.

Jag har behandlat verandagolvet och idag tog jag mig till simhallen och simmade 1300 meter.

Nu är jag trött. Av mina aktiviteter, av vad som händer i världen.

Imorgon börjar vi om med en ny vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *