Fina hundarna

Oj då, jag var lite stressad igår. Att få iväg ett inlägg innan dagen var slut eftersom jag vill fixa ett inlägg om dagen enligt min utmaning. Så jag glömde mina fina hundar. Eller ja, jag glömde inte bort dem på riktigt så klart. Men jag glömde bort att lägga in bilderna på dem. Det får därför bli ett inlägg för idag istället.

Gandalf som står och är tjusig i skogen :).

Och så Iggy på en stubbe. Iggy är en Berger des Pyrenées. Bergers tycker om att hoppa upp på saker, att klättra helt enkelt. Så det var vad Iggy gjorde här. Jag tänkte egentligen fotografera stubben som jag tyckte var så mossig och fin. Iggy tänkte nog som så att om matte tycker den där stubben är så himla intressant är det nog bäst att jag hoppar upp på den. Och det är ju fint att fotografera det också.

4 Kommentarer

  1. De är verkligen fina, dina hundar! (Jag tror Iggy är en linslus, men säg det inte till honom. Han kanske blir ledsen då?)
    Oj, vad ni ligger långt före med våren! Barmark är än så länge bara en dröm hos mig, men den kommer. Det har tinat fram en liten remsa gräs där fjärrvärmen går, längst ner på gräsmattan.7

    • Ja, jag såg på din blogg att det skiljer ordentligt på vårens status. Jag tror också att Iggy är en linslus. ”Allt ljus på mig” liksom.

  2. Sötisar! Hundarna är verkligen vackrao och jag längtar så ut till en mossig skog. Det måste bli snart.

Kommentera