What a difference a day makes…

Igår var det soligt och härligt. Inte på morgonen och förmiddagen, men det sprack upp och blev jättefint sen. Jag hade blivit inspirerad av andra bloggare och ville se lite blåsippor. Så hundarna och jag tog oss till brukshundsklubben där vi lekte lite på agilitybanan och sedan tog en tur i skogen. Och så härligt det var! Och vi såg både blåsippor och vitsippor. Här blir det lite bildregn. Bara mobilen som har fått jobba, men den kameran var den enda som var med.

Vi tog oss till brukshundsklubben idag med och gjorde samma saker som igår, men idag var det mulet, kallt och regnigt. Så olika kan det vara från en dag till nästa.

4 Kommentarer

  1. Härligt med vårbilder! Och hundarna så fina, ser verkligen ut att trivas. På vår runda idag med dagis-hunden var det kyligt och sen kom regnet. Ja, det är väl vår det också.

    • Ja, våra hundar har liksom blivit uppvuxna med att åka ut i skogen och känner väl precis som vi att skogen, det är bra grejer det!

  2. Så vackert!
    Vi har väldigt blandat väder just nu. Halvdagar som är jättefina och sen mulet och kallt. Det gäller att passa på att ta sig ut i solen när den kikar fram.

Kommentera