Jag testar: Sojakorv från Hälsans kök

För ett tag sedan testade jag Vegokorv från Anamma. Den var så äcklig så jag kunde inte äta upp den. Men skam den som ger sig, jag kan ju inte ge upp efter en enda sorts korv. Så den här gången köpte jag Sojakorv från Hälsans kök.

För att få rätt känsla så stekte jag den och åt den med sötstark senap och ketchup eftersom det är så jag gillar att äta korv. Den här gången var jag inställd på att den inte skulle vara speciellt god. Men jag hade fel! Den här korven var jättegod! Smakade nästan precis som en korv med kött i. OK kanske inte som en korv med 90% kött i, men som en grillkorv eller motsvarande.

Nu vet jag väl inte hur miljövänligt det är med sojaproduktionen, men jag tror ändå att i förhållande till köttproduktion så är den bättre. Som jag brukar säga så gäller det att välja sina strider.

Sojakorv från Hälsans kök – helt klar rekommendation.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

2 Kommentarer

  1. Tack för tipset! Vi har en i bekantskapskretsen som nyligen blivit vegetarian och det ställer till det lite när man inte är van att laga flera olika rätter. Så då står man där helt nollad i affären och vet inte vad som ska handlas och lagas.
    Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *