Let’s dance

Jag har aldrig varit någon följare av Let’s dance. Är helt enkelt inte speciellt intresserad av den sortens program. Ibland kan det dock hända saker som gör att även jag måste titta. En anledning kan vara att Magnus Samuelsson är med. Ja, det är sant, jag är väldigt förtjust i att titta på Världens starkaste man. Nu verkar de aldrig visa de programmen på TV, men förut gjorde de det och jag följde alltid de tävlingarna. Och så klart var Magnus Samuelsson idolen där. Inte bara var han stark utan han verkade dessutom vara en hyvens kille, med en riktigt hyvens fru, som även hon var superstark. Så när Magnus skulle vara med i Let’s dance så var jag tvungen att följa med. Jag ska vara ärlig och säga att jag trodde inte att jag skulle behöva titta på så många program (sorry Magnus – men det är sant), men tji fick jag. Alla avsnitten fick jag titta på och i det sista avsnittet så röstade jag till och med. Och han vann! Helt fantastiskt! Han var dessutom en värdig vinnare, hur duktig som helst.

Nu är det dags igen. Den här gången råkade jag se att Stina Wollter skulle vara med. Stina som ”spontandansar” på Instagram, och som är en multikonstnär får man väl säga. Henne måste jag så klart följa.

Och efter att ha sett första avsnittet så verkar det finnas en risk för att jag måste se ganska många avsnitt igen. Vi får väl se hur det går ikväll.

Heja Stina!!!

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *