Vart tog snyggingen vägen?

Häromdagen tog jag hundarna med mig till brukshundsklubben. Inte för att jag skulle gå kurs eller kanske ens träna så mycket. Men vi kollade in några agilityhinder som faktiskt var uppe och kikade in i en ny inhägnad. Sedan gick vi en promenad i skogen. Det var framförallt därför vi åkte dit faktiskt, där är väldigt trevliga promenader i skogen vid brukshundsklubben. Och det är ingen som blir sur om de möter en småilsken hund som Iggy. Just den promenaden vi tog slutade vid en av träningsplanerna. Den här planen används mycket till lydnadsträning och där finns ett par stora speglar som du ska använda för att kunna se om hunden sitter rakt när den sätter sig vid din sida.

På långt håll fick Gandalf syn på sin egen spegelbild. Svansen for upp i vädret och han började pipa som han alltid gör när han får syn på en annan hund och så gav han sig iväg för att hälsa på den där snyggingen. Han brukar normalt inte reagera på sin spegelbild, i vart fall inte hemma, men det var väl skillnad så där ute och dessutom på träningsplanen där han vet att det ofta är andra hundar.

Tyvärr han jag inte få upp mobilen i tid, men här är i alla fall situationen strax efteråt. När både Gandalf och Iggy letar efter snyggingen som de nyss sett i spegeln. Mysko dock. Inget ljud och ingen doft!

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *