Jag testar: Vegansk choklad

Igår var maken ute på galej. Då fick jag för mig att jag skulle ha lite galej för mig själv så jag köpte faktiskt hem ostbågar, eller något liknande i alla fall. När jag skulle betala fick jag se vegansk choklad.2016-10-08-12-12-45
Varför inte tänkte jag. Eftersom jag funderar mycket på det där med vegetariskt och veganskt. Varför inte testa. Inte för att choklad är någon viktig del i mitt liv eller något jag inte kan vara utan, men för ändå kolla vad det smakar.

När det gäller den här chokladen så kan jag faktiskt säga att till skillnad från den där korven jag testade så var chokladen riktigt god. Smakade som vanlig choklad. Den var lite väl söt, men det är inte ovanligt att vit choklad är det.

Så för den som vill äta mindre från djur men som fortfarande vill äta choklad så var choklad helt ok som veganskt.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

2 Kommentarer

  1. Å alltid roligt att testa något nytt, vi testade en ”bubblig” choklad från Marabou igår. Helt okej, men jag gillar mörk choklad bättre 😉 Hoppas ostbågarna var goda också, var nog minst 5 år sen jag åt ostbågar sist kom jag på nu, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *