Jag testar: Vegansk choklad

Igår var maken ute på galej. Då fick jag för mig att jag skulle ha lite galej för mig själv så jag köpte faktiskt hem ostbågar, eller något liknande i alla fall. När jag skulle betala fick jag se vegansk choklad.2016-10-08-12-12-45
Varför inte tänkte jag. Eftersom jag funderar mycket på det där med vegetariskt och veganskt. Varför inte testa. Inte för att choklad är någon viktig del i mitt liv eller något jag inte kan vara utan, men för ändå kolla vad det smakar.

När det gäller den här chokladen så kan jag faktiskt säga att till skillnad från den där korven jag testade så var chokladen riktigt god. Smakade som vanlig choklad. Den var lite väl söt, men det är inte ovanligt att vit choklad är det.

Så för den som vill äta mindre från djur men som fortfarande vill äta choklad så var choklad helt ok som veganskt.

2 Kommentarer

  1. Å alltid roligt att testa något nytt, vi testade en ”bubblig” choklad från Marabou igår. Helt okej, men jag gillar mörk choklad bättre 😉 Hoppas ostbågarna var goda också, var nog minst 5 år sen jag åt ostbågar sist kom jag på nu, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *