Premiär – på flera sätt

Nu har jag bestämt mig. Nu byter jag till WordPress jag också. Även om det innebär en del arbete det med, så innebär det mindre arbete än jag behövt lägga på Drupal som är det jag använt hitintills. Inte för det säger någonting för de allra flesta, men det är i alla fall så det är. Så därför ser sidan lite annorlunda ut, och det kommer kanske att hända lite saker när det gäller utseende och annat, men nu har jag bestämt mig för att den får vara tillräckligt klar för att få ta över. Så välkomna till nya Asta på vift.

Och vilken är då den andra premiären. Jo, vår balkong! Idag kom våra balkongräcken upp! Det har varit lite helgarbete nu ett tag igen. Monterande och nu på slutet målande. Och idag fäste maken upp dem. Och det blev så bra! Och det är så härligt att äntligen att ha kunna öppna balkongdörren utan att behöva ha en skiva för. Så att inte hundarna springer ut där. Nu kan de gå ut som de vill!

20141019_150445#1

Vi ska fundera på om vi kanske ska ha någon liten snickarglädje upptill på balkongen, men det får bli en senare fråga.

Vi ställde ut ett par pallar på balkongen och så satte vi oss där och tog en varsin öl. Hundarna var med så vi var med på invigningen alla fyra. Våran lilla premiärsittning på balkongen.

balkongtitt

Och se, vi har ett räcke som kan kallas ett räcke, inte ett lågt som man är rädd för att trilla framlänges över. Och vi har en balkong som inte lutar framåt mot det där låga räcket utan är rak och stabil. SÅ härligt och det känns så himla bra.

Kommentera