Tapeter på plats

Så många turer med dessa tapeter. Först problemet med att välja tapet. Vilken pärs. Och så konstaterandet när jag valt tapeten att den var lite väl dyr. Tills jag hittade den på site i England för mindre än halva priset. Och sedan fick jag fel tapet! Men även det fixade sig. Och nu efter alla om och men så är tapeten uppe på väggen. Även om det också innebar lite besvär. Det visade sig nämligen att flera våder fick kastas eftersom det var något färgfel på tapeten. Om vi själva satt upp den så hade den förmodligen inte räckt. Jag räknade med tre våder på en rulle, pga mönsterpassning. Målaren fick dock ut fyra våder per rulle, eftersom han visste att man kan jobba med två rullar samtidigt och då på någon vänster går mönstren ihop. Och tapeten räckte!! Och det blev så fint! Åtminstone tycker jag det. Nu ska ”bara” alla snickerier på plats.

10 Kommentarer

 1. Vilken underbar, lagom solig färg det var på den där tapeten. Varm och glad på samma gång. Blir kul att se den med snickerierna på plats också!

  • Vad kul att du skriver det. För soligt var just vad jag var ute efter när jag letade tapet. Utan att lyckas till en början. Först var jag inne på något grått, men konstaterade att det kan nog vara snyggt, men jag blir inte glad av det.

 2. Ja, det blev verkligen jättefint!

 3.  

  Underbar tapet! Vilken tur att den räckte, hade ingen aning om att det gick att arbeta med två samtidigt för att få dom räcka!, och skönt att ha det gjort innan jul. Fast jul och byggdamm brukar ha en förmåga att gå hand i hand.

  • Det hade INTE jag heller någon aning om. Ska jag använda mönstertapeter någon mer gång däremot så tänker jag kolla upp det där.

   Vi tänker jobba som illrar för att få ihop just de här båda rummen till jul. Åtminstone ska det inte vara mycket kvar. Men det kommer definitivt att finnas annat att göra under julledigheten så du har helt rätt Smile

 4. Det blev verkligen fint och mysigt! 🙂

 5. Från var beställde du tapeterna? Håller själv på och kollar efter tapeter, men det är så fasligt dyra överallt i Sverige..

Kommentera