Känner mig allt lite stolt

Så här såg huset ut 2008 när vi köpte det. Jag tyckte ärligt talat inte att det var så fint. Men jag var trött på att titta på hus. Det fick liksom vara nog. Och bättre läge än det här huset kunde vi knappast få. Dessutom så fanns det någon liten potential där som vi också kunde se. Jag har dock många gångar svurit över den som tog bort fönsterverandorna och som satte 70-tals fönster i hela huset. 

Idag tog jag en annan bild. Efter ett takbyte och efter tre somrar med mycket arbete så ser huset idag ut så här.

Igår fixades den sista målningen på högra biten. Idag togs byggnadsställningen ner och det var lätt att konstatera att vi pratar om ett helt annat hus. Vi har lite kvar att fixa. Taket över dörren ska målas svart, grunden och källarfönsterna ska målas men nu börjar vi snacka mindre detaljer. Jag känner ett litet stick i hjärtat av lycka när jag tittar.Det känns så bra att ha kommit så här långt. Fast det ser ut som att vi också behöver en ny brevlåda!

Som pricken över i kom också våra nya nummerskyltar till huset upp. Och de blev så fina! Vårt hus har haft nummer sju, men för ett par år sedan så kom det någon regel som gjorde att vårt stora hus fick heta 7a och lilla huset fick heta 7b, eftersom det finns en egen bostad i det huset. Därför har sjuan på vårt hus ställt till lite problem emellanåt när taxi eller någon leverantör letar efter 7a. Men inte nu längre. Inte när pricken, eller prickarna, över i har kommit upp.

Ett fint ögonblick!

8 Kommentarer

  1. Vilken skillnad! Så fint det har blivit 🙂

  2. Verkligen stor skillnad! Ni har gjort ett jättebra jobb!  Inte bara utvändigt utan även inne. Köket blev jättefint.

    • Ja köket är vi fortfarande väldigt nöjda med. Förutom att vi förstört golvet så att vi måste göra en ny ytbehandling. 

  3. Ni har verkligen varit duktiga o flitiga och visst är det MYCKET bättre nu. Riktigt snyggt har huset blivit.

     

  4. Vad ni har jobbat och vad fint ert hus är. Vi har också ett hus där fönstrena inte passar in, fick se foton från 1930-talet och det gör ont i hjärtat att det någon gång på 1960/1970-tal blev som det blev… Vi är dock inte där ni är än, färdiga att göra något åt saken…

    • Ja, det är faktiskt inte klokt så många fina gamla hus de förstörde på den tiden. Med tegel, fula fönster och jag vet inte vad!!!! 

Kommentera