Markisen är uppe

Förra året byggde vi vår veranda. Eller i princip bytte ut vår gamla ruttna. Och kunde i princip inte använda den alls eftersom det regnade och var svinkallt hela sommaren. Vi bestämde då att vi skulle skaffa oss en markis. Inte för att skydda oss från solen utan för att kunna sitta på verandan även vid regn. Sagt och gjort, i år har vi beställt en markis. Och igår satte vi upp den. Jag har varit lite orolig för att det skulle se väldigt stort och klumpligt ut när den väl kom på plats, men jag måste erkänna att när den väl kom upp så tycker jag inte den stör speciellt mycket alls. Och än mindre kommer det att bli när det finns räcken även på balkongen. 

4 Kommentarer

  1. Fiint 🙂 stör inte ett dugg.
    Kramar Åsa

  2. Det är så mysigt att sitta och höra regnet slå mot altanduken! *luttrad svensk sommarfirare*

    • Ja, det är väl den känslan jag är ute efter också. Som svensk är du ju viktigt att vara utomhus så mycket som möjligt under sommaren. 

Kommentera