Hål i magen

Tillbaka i soffan igen. Med tre hål i magen. Det visade sig att fläcken på röntgenplåtarna tydligen var just en fläck. De hittade i vart fall ingenting och då var de tydligen ändå två stycken som var där i magen och rotade. Det känns både bra och snopet. Bra därför att jag hunnit tänka på både det ena och andra som förklaring till den där fläcken. Dåligt för att jag inte fick någon förklaring till varför jag har ont. Å andra sidan sa jag tidigt till doktorn att jag kan leva med att ha ont så länge jag vet att det inte är något farligt. Och det lär det väl inte vara när två olika läkare har gått igenom hela buken på en. Det känns som att de rotat runt ordentligt dessutom.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

2 Kommentarer

 1. Skönt att de inte hittade något konstigt i magen, men jag förstår att du vill ha en förklaring till varför du har ont.

  Det är ju så oavsett vad man har för problem, att det känns bra att få veta varför det gör ont el dyl.
  Kommer man att kolla upp andra saker om det onda fortsätter? Eller förstår man inte vad det beror på?

  Hoppas att du kan hämta nya krafter samt få ny inspiration till att göra lite kreativa saker.

  Kram

  • Jag vet inte om de kommer att göra mera än så här. Vid en tidigare undersökning konstaterade de att jag har en sk. irritabel tarm. Det onda jag har är inte signifikant för en sådan tarm, men min läkare sa innan röntgen att OM röntgen inte visar något så får vi tro att det beror på tarmen. Nu visade visserligen röntgen något, men sedan var där ju inget så jag förmodar att det onda får anses bero på den där irritabla tarmen. Får väl ta och läsa lite mera om det där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *