Inaktiv

Jag är lite inaktiv här just nu. Det beror framförallt på att jag har lite mycket på hjärnan. Jag skall göra en titthålsoperation på torsdag. Dvs i ÖVERMORGON!!! Och det är många som gjort en sådan och som säger att det är ingenting – men jag har aldrig gjort någon så jag är orolig för det. Och så hoppas jag att de skall hitta fläcken som jag har på röntgenbilderna och jag vill att de skall fixa till den så att jag slipper gå igenom alltihop en gång till.
Håll en tumme för det.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

5 Kommentarer

  1. Håller båda tummarna (om du vill) för att det skall gå bra för dig på torsdag.

    Eva

  2. Klart att du är nervös du har ju aldrig gjort det, men du ska se att det går bra. Jag ska tänka på dig.Kram Vonne

  3. Jag håller också tummarna för att det går bra och ger de svaren som du behöver ha!

  4. hoppas att allt gick bra igår och att ni får en trevlig midsommar! *kram*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *