På nätet

Det här med bloggandet verkar ha blivit så seriöst. Helst skall man ha en inriktning på sin blogg. Det skall vara mat, nyheter eller vad man nu kan komma på. Själv har jag svårt att hålla mig till en sak. Det gör jag inte i livet så jag kan inte göra det här heller.

Häromdagen så surfade jag runt lite och ramlade då på The Chippie. Som då är en blogg inriktad på chips! Det ni. Trots att jag inte är speciellt förtjust i chips kunde jag inte låta bli att läsa den. Och det var roligt.

Eller Vegan Lunch Box som handlar om en mamma som varje dag lägger ut en bild på sin sons lunchbox. Och vilka fantastiska lunchboxar vi pratar om! Ungen har det väldigt bra.

Kolla in dem. Roligt.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

En kommentar

  1. Vad skönt med någon annan som också vill skriva om lite allt möjligt. Jag vill (och gör det) skriva om det jag känner för, inget speciellt bara för att jag måste ha den inriktningen. Sen är det ju trevligt med sådana bloggar också. Men ändå…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *