På nyheterna

Hörde idag på radions nyheter att regeringen tänkte satsa pengar på områden där antalet röstande är lågt. Ett område är tydligen föreningslivet. Enligt vad de sa på nyheterna har emellertid studier visat att ett aktivt föreningsliv inte innebär högre antal röstande.

?!?!?!?!?!?

Månne är jag trött på morgonen, men mina första tankar är:
VARFÖR skulle ett aktivt föreningsliv ha någonting med röstning att göra? Såvida föreningen inte är socialdemokratiska ungdomsförbundet eller dito??
Och VARFÖR gör man en sådan studie???

Ibland hjälper det inte att ha sovit hela natten. Man blir trött igen bara för att man inte förstår alla dumheter man hör.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *