Hustitt

Idag har sambon och jag tagit steg två i våra husköparfunderingar.
Första steget var att gå och prata lite med banken för att få veta lite om det här med lån.
Steg två var att börja titta på hus och det första var idag.
Det var ett jättemysigt hus med en riktigt fin trädgård. Dessvärre var det så lågt i tak på andra våningen i huset att sambon inte kunde gå rak (Han är två meter lång) och det kanske får vara ett krav man ställer på ett hus man bor i. Att man kan gå rak alltså. Så det blir inget med det. Jakten fortsätter alltså. Nästa visning blir på torsdag. Troligen blir det inte aktuellt med någon budgivning där heller, men det är ett hus som vi verkligen vill se.
Ja, ja bara att söka om och om igen på Hemnet.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

2 Kommentarer

  1. Det är en klar fördel om man kan stå rak i sitt hus!

    Har själv bott i ett litet hus med sovrum på ovanvåningen, och där kunde jag inte gå rak.
    Det var jättejobbigt, framför allt när man skulle ta på sig byxorna!

    Lycka till med letandet. Det är inte gjort i en handvändning att köpa hus.

    Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *