King Kong

 King Kong
Igår kväll (och med fortsättning idag) så tittade vi på filmen King Kong.
Såvitt vi förstått har den fått bra kritik. Jag var mest orolig för att jag skulle tycka att den var tråkig eftersom man kan storyn så himla bra.

Men det var inte det att jag kunde storyn som var det tråkiga. Det tråkiga var att filmen var bara för mycket.

Filmen var tre timmar lång. Först åkte de båt i ungefär en timme. Sedan gick drygt en timme gick åt för att hjältarna skulle bli jagada av dinosaurier och jätteinsekter. Var de än satte fötterna så dök det upp monster som inte ville något hellre än äta upp dem. Vad har dinosaurier och jättekackerlackor med storyn att göra?? I en timme??? Till sist satt vi och skrattade åt alla kräken. Bara väntade att ett nytt monster skulle dyka upp. Det sades när de åkte till ön på båten att man skulle komma till ett ställe med en mystisk mur, underförstått för att hålla King Kong borta. Herregud – på den ön var infödinganas minsta problem King Kong tycker jag. Han blev ju inte stoppad av en mur eftersom han kunde klättra, men alla dinosaurierna!! För att inte tala om de där jätteinsekterna som varierade i storlek från huskatt till större än en människa. Tänk er att bli attackerad av en mygga som är en halvmeter lång.

Och sedan när de väl lyckats fånga King Kong var de plötsligt i New York! Ingenting om båtresan tillbaka. Poff bara!

Jag kan INTE rekommendera den här filmen. OK – det var bra effekter och mycket action, men den var som Indiana Jones i kvadrat (och då menar jag inte det positivt).

Och jag fattar fortfarande inte vad alla dinosaurierna hade där att göra…

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *